Picklad rödlök
Författare: Daniel Lind | Publicerat: 2019-06-24 Mängd: 1 burk. Tid: 15 minuter.
Picklad rödlök
Ingredienser:

2 stora rödlökar
1 dl ättika (12%)
2 dl socker
3 dl vatten

Tillaga så här:

1. Skala och skiva lökarna i tunna ringar eller skivor. Lägg rödlöken i en burk som rymmer ca 1 liter. (Värm gärna burken innan så att den inte spricker i nästa steg.)
2. Koka upp socker, ättika och vatten i en kastrull. Häll den varma lagen över den skivade löken i burken. Låt svalna i lagen. Vänd runt då och då.
3. Rödlöken är klar att serveras men håller ytterligare 1 till 2 veckor i kylen.

URL till detta recept: https://www.letarecept.se/recept/picklad-rodlok--188.html

Recept från Leta Recept © 2020
https://www.letarecept.se/