Författare: Daniel Lind | Publicerat: 2011-08-30 Mängd: 4 portioner. Tid: 25 minuter. |
1 burk Mrs Cheng's Kinafärs
300 g frysta wok-grönsaker
1 liten purjolök
1 morot
2 msk soja
salt
svartpeppar
Servering
Ris
Sås
1. Skär purjolök i strimlor och moroten i tunna slantar.
2. Öppna burken med Kinafärs och låt den rinna av i durkslag med ett glas under eller genom att vända den öppnade burken uppochner. Spara 2 msk av jordnötsoljan från Kinafärsen - resten kan hällas bort.
3. Dela kinafärsen i mindre bitar på en skärbräda.
4. Woka purjolök, morot och wokgrönsaker i jordnötsoljan i en wokpanna tills grönsakerna är mjuka.
5. Tillsätt kinafärsen och soja under omrörning och woka några minuter.
6. Smaka av med salt och peppar.
7. Servera med ris och en enkel sås.
URL till detta recept: https://www.letarecept.se/recept/kinafars-wok--65.html
Recept från Leta Recept © 2024
https://www.letarecept.se/