Korvstroganoff, gräddig

Korvstroganoff, gräddig

Krämig korvstroganoff som går snabbt att laga. Med majs och bulgur blir det en annorlunda variant på klassikern.

Inskickat av: | Inlagd:
Kategori: Kött

Mängd: 4 portioner.

Tid: .

Ingredienser

2 msk margarin
1 gul lök
400 gram falukorv
500 gram krossade tomater
1 dl vispgrädde
0,5 dl mjölk
3 tsk soja
0,5 krm vitpeppar
1 krm salt
2 msk tomatpuré
1 burk majs

Till servering
4 portioner bulgur

Tillaga så här

1. Hacka lök och skär korven i bitar.
2. Fräs löken och korvbitarna i margarinen i en gjutjärnsgryta i ca 5 minuter.
3. Häll ner krossade tomater, grädde, mjölk, tomatpuré, majs, soja och salt.
4. Låt sjuda 5-10 minuter.
5. Servera med bulgur.

Fler bilder på Korvstroganoff, gräddig

Bild 2 av Korvstroganoff, gräddig

Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)

Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!

Skicka kommentar

Säkerhetskod Kod:

 

Sprid detta recept

Fler recept i denna kategori

Enkla köttfärsbiffar
Kasslergratäng med grönsaker och ris
Grekisk pytt
Moussaka
Grekisk köttfärslimpa med tomatsalsa

Byt kategori

 

 


 

Tack

Tack! Dina kommentarer kommer att granskas inom kort.