Grahamsgrynsgröt
God och snabblagad gröt som också är nyttig.
Kategori:
GrötPublicerat:
2011-07-20Uppdaterat:
2020-12-17Författare:
Daniel Lind
Mängd: 4 portioner.
Tid: .
Ingredienser
- 1,5 dl grahamsgryn
- 3,5 dl mjölk
- 3,5 dl vatten
- 2 krm salt
Tillaga så här
- Häll ner mjölk, vatten och salt i en tjockbottnad kastrull.
- Låt det salta mjölkvattnet koka upp.
- Vispa ner grahamsgrynen lite i sänder. Låt gröten sjuda i ca 5-10 minuter. Rör om så att det inte bränner fast.
- Koka tills gröten har grötig konsistens.
- Häll upp och servera grahamsgrynsgröten med mjölk och t.ex. äppelmos.
Fler bilder på Grahamsgrynsgröt
Diskussion och synpunkter (1 kommentarer)
Skicka kommentar