Rostad spetskål

Bild på receptet saknas.

Rostad spetskål i ugnen är ett enkelt och gott tillbehör.

Kategori: Tillbehör
Publicerat:
Författare:

Mängd: 4 portioner.

Tid: .

Ingredienser

  • 500 g spetskål (1 st)
  • 1 liten näve bladpersilja
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk citronsaft
  • flingsalt
  • svartpeppar

Tillaga så här

  1. Sätt ugnen på 180 grader varmluft.
  2. Skär spetskålen i fyra klyftor. Lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Blanda fint hackad bladpersilja, pressad vitlök och rapsolja i en kopp. Lägg ut röran på spetskålen. Salta och peppra.
  4. Tillaga i ugnen till lämpligt tuggmotstånd. De blir både vackra och goda om de ser lätt rostade ut, vilket tar ca 25 min.

Fler bilder på Rostad spetskål

Detta recept har inga fler bilder.

Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)

Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!

Skicka kommentar

Säkerhetskod Kod:

 

Dela detta recept

Sätt betyg

  • Just nu 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Betyg: 5.0/5 (1 röst)

Fler recept i denna kategori

Se alla recept i Tillbehör

 

 


 

Tack

Tack! Dina kommentarer kommer att granskas inom kort.