Picklad rödlök

Picklad rödlök

Picklad rödlök enligt klassisk 1-2-3 lag är ett gott tillbehör till de flesta maträtter: såväl vegetariskt som till kött, fisk och fågel.

Kategori: Tillbehör
Författare:

Mängd: 1 burk.

Tid: .

Ingredienser

  • 2 stora rödlökar
  • 1 dl ättika (12%)
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten

Tillaga så här

  1. Skala och skiva lökarna i tunna ringar eller skivor. Lägg rödlöken i en burk som rymmer ca 1 liter. (Värm gärna burken innan så att den inte spricker i nästa steg.)
  2. Koka upp socker, ättika och vatten i en kastrull. Häll den varma lagen över den skivade löken i burken. Låt svalna i lagen. Vänd runt då och då.
  3. Rödlöken är klar att serveras men håller ytterligare 1 till 2 veckor i kylen.

Fler bilder på Picklad rödlök

Bild 2 av Picklad rödlök

Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)

Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!

Skicka kommentar

Säkerhetskod Kod:

 

Dela detta recept

Sätt betyg

  • Just nu 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Betyg: 4.3/5 (6 röster)

Fler recept i denna kategori

Spenatstuvning
Stekt sparris med örtkrutonger
Brunsås
Inlagda rödbetor
Rödbetshummus
Se alla recept i Tillbehör

 

 


 

Tack

Tack! Dina kommentarer kommer att granskas inom kort.