Grönkålschips

Grönkålschips

Superenkla och nyttiga grönkålschips med olivolja och flingsalt.

Kategori: Tillbehör
Publicerat:
Författare:

Mängd: 6 portioner.

Tid: .

Ingredienser

  • 300 g grönkål, blad, i små bitar
  • 3 msk olivolja
  • flingsalt

Tillaga så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg grönkålen på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivoljan.
  3. Vänd runt bladen så att det kommer olivolja överallt.
  4. Fördela bladen jämnt över plåten.
  5. Rosta grönkålen mitt i ugnen i 15-20 minuter så att de blir knapriga och krispiga. Vänd runt grönkålen flera gånger under tillagningstiden. Tänk på att tillagningstiden kan variera med olika ugnar. Ta ut och smaka så att chipsen inte bränns vid.
  6. Salta före servering och njut som tilltugg eller som tillbehör på middagen.

Fler bilder på Grönkålschips

Bild 2 av Grönkålschips

Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)

Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!

Skicka kommentar

Säkerhetskod Kod:

 

Dela detta recept

Sätt betyg

  • Just nu 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Betyg: 4.3/5 (3 röster)

Fler recept i denna kategori

Se alla recept i Tillbehör

 

 


 

Tack

Tack! Dina kommentarer kommer att granskas inom kort.