Spenatstuvning

Spenatstuvning

Spenatstuvning med dill som passar till fiskpinnar och andra fiskrätter som barn gillar.

Kategori: Tillbehör
Publicerat:
Författare:

Mängd: 4 portioner.

Tid: .

Ingredienser

  • 2 msk margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 0,5 tsk salt
  • 2 msk hackad färsk dill
  • 2 dl hackad fryst spenat
  • 0,5 krm svartpeppar

Tillaga så här

  1. Bryn margarin med mjöl i en kastrull. Tillsätt mjölk och koka upp.
  2. Låt koka under omrörning cirka 5 minuter tills stuvningen är slät.
  3. Häll ner spenat och dill. Smaka av med svartpeppar.

Fler bilder på Spenatstuvning

Bild 2 av Spenatstuvning Bild 3 av Spenatstuvning

Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)

Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!

Skicka kommentar

Säkerhetskod Kod:

 

Dela detta recept

Sätt betyg

  • Just nu 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Betyg: 2.8/5 (4 röster)

Fler recept i denna kategori

Se alla recept i Tillbehör

 

 


 

Tack

Tack! Dina kommentarer kommer att granskas inom kort.