Spenatstuvning

Spenatstuvning

Spenatstuvning med dill som passar till fiskpinnar och andra fiskrätter som barn gillar.

Inskickat av: | Inlagd:
Kategori: Tillbehör

Mängd: 4 portioner.

Tid: .

Ingredienser

2 msk margarin
3 msk vetemjöl
4 dl mjölk
0,5 tsk salt
2 msk hackad färsk dill
2 dl hackad fryst spenat
0,5 krm svartpeppar

Tillaga så här

1. Bryn margarin med mjöl i en kastrull. Tillsätt mjölk och koka upp.
2. Låt koka under omrörning cirka 5 minuter tills stuvningen är slät.
3. Häll ner spenat och dill. Smaka av med svartpeppar.

Fler bilder på Spenatstuvning

Bild 2 av Spenatstuvning Bild 3 av Spenatstuvning

Diskussion och synpunkter (0 kommentarer)

Detta recept har inga kommentarer än. Du får gärna skriva en!

Skicka kommentar

Säkerhetskod Kod:

 

Sprid detta recept

Fler recept i denna kategori

Äppelmos
Stekt sparris med örtkrutonger
Tzatziki
Stuvade morötter
Barnens vitkålssallad

Byt kategori

 

 


 

Tack

Tack! Dina kommentarer kommer att granskas inom kort.